Summa sidvisningar

söndag 26 april 2015

Summering kinnekulleträffen!

Fredagens bigfish tävling gick okej. Minsta mått för invägning var 75 cm.Vi fick med oss 2 st laxar som hade måtten 77 och 75 centimeter. Vi hade även 6 fina laxar till som var uppe å vände i båten. Alla låg runt 68-70 cm och var riktigt välmatade.  

Lördagen: Valet av fiskeplats var ej svårt då vi haft kanon fiske där dagen innan samt även full pott på samma plats i tisdags.  Väl framme så ser vi direkt att vattentempen sjunkit en grad sen dagen innan. Det är heller inte alls samma aktivitetet på lodet. Det blir en seg dag med endast 3 hugg. 2 gk laxar på 70 och 75 cm samt en liten i retur.

Söndagen: soligt och mera vind vilket gav förhoppningar om kanonfiske igen på samma ställe. Efter ca en timme så närmade vi oss platsen och vi skulle dra av på gasen för att börja lägga i. Nu händer de nåt som förstörde våran dag. Gasen har hängt upp sig och vi får ej i friläget, lägsta hastighet vi kom ner i var 6 knop. Efter några misslyckade försök att få i friläget å ner varvtalet på motorn så fanns bara en sak att göra. Vända om emot hamn. Hade de varit lugnare väder så hade vi försökt lägga oss ibak å lyfta motorkåpan men det var inte läge för detta idag. Riktigt riktigt surt var det iallafall att få vända om och åka in mot hamn. Tävlingen var ju helt öppen än och vi hade ett riktigt bra läge att fiska oss till en topp placering! Tar väll en 11 månader att smälta detta å sen är det dags för kinnekulleträffen igen och då är allt glömt 😄    Grattis Blomman till segern!! //Fredrik 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.